Huis

Ligging

Ons vakantiebungalow, met de naam “Hazeleger”, ligt op een mooie locatie in het Sunclass Durbuy vakantiepark.┬áHet ligt namelijk boven aan een heuvel aan de rand van het park, zodat je vanuit de huiskamer en het terras rechtstreeks het bos in kijkt:

Indeling

Het huisje heeft twee eigen parkeerplaatsen. Op de benedenverdieping komt u tussen de nieuwe open keuken en het eetgedeelte. Vervolgens komt u in het ruime zitgedeelte met grote ramen die uitkijken op het grote, recent vernieuwde terras en het bos. Ook vindt u op deze verdieping nog de eveneens vernieuwde badkamer met douche en toilet.

Op de bovenverdieping zijn twee slaapkamers met ieder twee bedden en daartussen op de overloop nog een bed. Ook zijn er nog een campingbedje en een kinderstoel aanwezig voor de allerkleinsten.

Voorzieningen

Het huisje zelf is voorzien van Flatscreen TV met Nederlandse zenders (digitaal), WiFi, Koffiezetapparaten (filter en Senseo), combimagnetron, waterkoker, recent verbouwde keuken en badkamer, enzovoort.

Voor het huisje bevinden zich twee eigen parkeerplaatsen.

In het park bevindt zich tevens een overdekt zwembad waar u gratis gebruik van kunt maken. Andere voorzieningen in het park zijn ondermeer een tennisbaan, speeltuinen, BBQ-plaats, voetbalveld, basketbalveld, winkel, verhuur van mountainbikes, enzovoort.

Foto’s

keuken

Keuken met o.a. combimagnetron, filterkoffiezetapparaat, waterkoker, Senseo, enzovoort.

Eetgedeelte van de woonkamer.

Zitgedeelte van de woonkamer.

Badkamer met douche en toilet.

trap

Trap naar boven.

slaapkamer1

Master slaapkamer (2 personen).

slaapkamer2

Tweede slaapkamer voor 3 personen.

dakraam

bed_overloop

Overloop met nog een extra slaapplaats.

Huisje achterzijde

Het ruime terras aan het bos.

Je loopt de deur uit, het terras over, de tuin door en je komt in het fijne speelbos!

Zwembad in het park.

Speeltuin in het park.

Tennisbaan in het park.

Sunclass Grandhan

Meer informatie over het park vindt u op de volgende site:

Sunclass-Grandhan